welcome to us

Wiwit taun 2000, Shenzhen HZD Technology Co., Ltd. wis nyediakake tliti layanan mesin CNC kalebu produksi, riset lan pangembangan klien saindhenging donya. We duwe reputasi kanggo kualitas, ing layang wektu, ngrancang, mecahaken skills lan ngewangi kita klien karo proyèk paling angel masalah. We nyedhiyani CNC komponen machined lan rancangan menyang Transportasi, Automation, Engergy alternatif, Aerospace, Medical lan Power Transmission Industries. Output taunan saka produk kita liwat 20 yuta dolar AS, luwih saka 80% padha kasedhiya kanggo perusahaan gedhe saka kabeh ndonya.

 

produk panas

omah Komunikasi inang

1. opsi Material: Al6063, 6065, 7075, lll .;
2. lumahing perawatan: oksidasi, Sandblasting;
3. Ing baris karo syarat lingkungan Proteksi RoHS;

Sinau
luwih +

panel ngarep Komunikasi

1. opsi Material: Al6063, 6065, 7075, lll .;
2. lumahing perawatan: oksidasi, Sandblasting;
3. Ing baris karo syarat lingkungan Proteksi RoHS;

Sinau
luwih +

Laser mesin engraving sirah laser omah

Laser mesin engraving sirah laser omah

1. opsi Material: Al6063, 6065, 7075, lll .;
2. lumahing perawatan: oksidasi, Sandblasting;
3. Ing baris karo syarat lingkungan Proteksi RoHS;

Sinau
luwih +
  • Metal stamping parts

    Metal stamping parts The hardness test of Rockwell hardness tester. Small, stamped parts with complex shapes can use a small test plane and cannot be tested on an ordinary desktop Rockwell hardness tester.  The materials processed by stamping parts are mainly hot-rolled or cold-rolled metal strip...

  • What are the structure and characteristics of CNC machining?

    In our daily lives, CNC machining technology may not be particularly common, but CNC machining technology has been widely used. This is not a problem. And do you have a detailed understanding of some structures and characteristics of CNC machining technology? Here, the editor of Zhihang will summ...