добредојдени да ни

Од 2000 година, Шенжен HZD технологија копродукции, Ltd е обезбедување на прецизност ЦПУ обработка услуги, вклучувајќи производство, истражување и развој клиенти низ целиот свет. Имаме репутација за квалитет, за време на испорака, проектирање, решавање на проблеми вештини и да им помогне на нашите клиенти со најтешките проекти проблем. Ние обезбедуваме ЦПУ машински компоненти и прототип на транспортот, автоматизација, алтернатива engergy, воздушната, медицински и моќност Пренос индустрии. Годишното производство на нашите производи е повеќе од 20 милиони американски долари, повеќе од 80% се предвидени за големи компании од целиот свет.

 

топла производи

Порака домаќин домување

1. Материјал опции: Al6063, 6065, 7075, итн .;
2. Површинска обработка: оксидација, sandblasting;
3. Во согласност со барањата за заштита на животната средина RoHS;

ДОЗНАЈ
ПОВЕЌЕ +

предниот панел комуникација

1. Материјал опции: Al6063, 6065, 7075, итн .;
2. Површинска обработка: оксидација, sandblasting;
3. Во согласност со барањата за заштита на животната средина RoHS;

ДОЗНАЈ
ПОВЕЌЕ +

Ласерско гравирање машина домување ласерски глава

Ласерско гравирање машина домување ласерски глава

1. Материјал опции: Al6063, 6065, 7075, итн .;
2. Површинска обработка: оксидација, sandblasting;
3. Во согласност со барањата за заштита на животната средина RoHS;

ДОЗНАЈ
ПОВЕЌЕ +
  • What are the structure and characteristics of CNC machining?

    In our daily lives, CNC machining technology may not be particularly common, but CNC machining technology has been widely used. This is not a problem. And do you have a detailed understanding of some structures and characteristics of CNC machining technology? Here, the editor of Zhihang will summ...

  • Што материјал е топлина мијалник?

    материјал на топлина мијалник однесува на специфични материјали се користат за топлина мијалник. На топлинска спроводливост на секој материјал е различен, и на топлинска спроводливост е поставен од високо на ниско, кои се сребро, бакар, алуминиум и челик. Сепак, ако сребро се користи како топлина мијалник, тоа ќе биде да ...