mirëpritur të na

Që nga viti 2000, Shenzhen HZD Teknologjia Co, Ltd ka ofruar saktësi shërbime machining CNC përfshirë prodhimin, hulumtim dhe zhvillim të klientëve në të gjithë botën. Ne kemi një reputacion për cilësi, në ofrimin e kohës, projektim, aftësitë e zgjidhjes dhe duke ndihmuar klientët tanë me projektet më të vështira problem. Ne të sigurojë komponente CNC machined dhe prototip të Transportit, automatizimi, Alternative Engergy, Hapësirë ​​ajrore, mjekësore dhe energjisë Industries Transmisionit. Prodhimi vjetor i produkteve tona është mbi 20 milionë dollarë amerikanë, më shumë se 80% janë dhënë për kompanitë e mëdha nga e gjithë bota.

 

produktet e nxehtë

strehim host komunikimi

1. Opsionet Materiale: Al6063, 6065, 7075, etj .;
2. sipërfaqësore trajtim: oksidimi, sandblasting;
3. Në përputhje me kërkesat e mbrojtjes së mjedisit RoHS;

MËSO
MË SHUMË +

Komunikimi panel front

1. Opsionet Materiale: Al6063, 6065, 7075, etj .;
2. sipërfaqësore trajtim: oksidimi, sandblasting;
3. Në përputhje me kërkesat e mbrojtjes së mjedisit RoHS;

MËSO
MË SHUMË +

Laser gdhendje makine kokë lazer strehim

Laser gdhendje makine kokë lazer strehim

1. Opsionet Materiale: Al6063, 6065, 7075, etj .;
2. sipërfaqësore trajtim: oksidimi, sandblasting;
3. Në përputhje me kërkesat e mbrojtjes së mjedisit RoHS;

MËSO
MË SHUMË +
  • What are the structure and characteristics of CNC machining?

    In our daily lives, CNC machining technology may not be particularly common, but CNC machining technology has been widely used. This is not a problem. And do you have a detailed understanding of some structures and characteristics of CNC machining technology? Here, the editor of Zhihang will summ...

  • Çfarë materiali është lavaman ngrohjes?

    Materiali lavaman ngrohjes referohet materialit specifik të përdorur për lavaman ngrohjes. Përçueshmëri termike e çdo materiali është i ndryshëm, dhe përçueshmëri termike është rregulluar nga të lartë të ulët, të cilat janë argjendi, bakri, alumini dhe çeliku. Megjithatë, në qoftë se argjendi është përdorur si një lavaman ngrohjes, ajo do të jetë për të ...