ngabagéakeun ka kami

Kusabab 2000, Shenzhen HZD Téhnologi Co., Ltd. geus nyadiakeun precision jasa machining CNC kaasup produksi, panalungtikan sarta pamekaran klien sakuliah dunya. Simkuring boga reputasi pikeun kualitas, kana pangiriman waktos, ngarancang, ngarengsekeun kaahlian jeung nulungan klien kami jeung proyék paling hese masalah. Urang nyadiakeun CNC komponén machined jeung prototipe ka Transportasi, Automation, Engergy Alternatif, Aerospace, Médis na Daya anu dipancarkeun tina Industries. Kaluaran taunan produk urang nyaeta ngaliwatan 20 juta dollar AS, leuwih ti 80% anu disadiakeun pikeun pausahaan badag ti sakuliah dunya.

 

produk panas

perumahan Komunikasi host

1. pilihan Bahan: Al6063, 6065, 7075, jsb .;
2. Surface perlakuan: oksidasi, sandblasting;
3. Dina garis kalawan syarat perlindungan lingkungan RoHS;

Diajar
MORE +

panel hareup Komunikasi

1. pilihan Bahan: Al6063, 6065, 7075, jsb .;
2. Surface perlakuan: oksidasi, sandblasting;
3. Dina garis kalawan syarat perlindungan lingkungan RoHS;

Diajar
MORE +

Laser mesin ukiran sirah laser perumahan

Laser mesin ukiran sirah laser perumahan

1. pilihan Bahan: Al6063, 6065, 7075, jsb .;
2. Surface perlakuan: oksidasi, sandblasting;
3. Dina garis kalawan syarat perlindungan lingkungan RoHS;

Diajar
MORE +
  • What are the structure and characteristics of CNC machining?

    In our daily lives, CNC machining technology may not be particularly common, but CNC machining technology has been widely used. This is not a problem. And do you have a detailed understanding of some structures and characteristics of CNC machining technology? Here, the editor of Zhihang will summ...

  • bahan naon nu tilelep panas?

    Bahan tilelep panas nujul kana bahan husus dipaké pikeun tilelep panas. Konduktivitas termal unggal bahan mah béda, sarta konduktivitas termal ieu disusun tina luhur ka low nu pérak, tambaga, alumunium jeung baja. Sanajan kitu, lamun pérak dipaké minangka tilelep panas, eta bakal ka ...