ngabagéakeun ka kami

Kusabab 2000, Shenzhen HZD Téhnologi Co., Ltd. geus nyadiakeun precision jasa machining CNC kaasup produksi, panalungtikan sarta pamekaran klien sakuliah dunya. Simkuring boga reputasi pikeun kualitas, kana pangiriman waktos, ngarancang, ngarengsekeun kaahlian jeung nulungan klien kami jeung proyék paling hese masalah. Urang nyadiakeun CNC komponén machined jeung prototipe ka Transportasi, Automation, Engergy Alternatif, Aerospace, Médis na Daya anu dipancarkeun tina Industries. Kaluaran taunan produk urang nyaeta ngaliwatan 20 juta dollar AS, leuwih ti 80% anu disadiakeun pikeun pausahaan badag ti sakuliah dunya.

 

produk panas

perumahan Komunikasi host

1. pilihan Bahan: Al6063, 6065, 7075, jsb .;
2. Surface perlakuan: oksidasi, sandblasting;
3. Dina garis kalawan syarat perlindungan lingkungan RoHS;

Diajar
MORE +

panel hareup Komunikasi

1. pilihan Bahan: Al6063, 6065, 7075, jsb .;
2. Surface perlakuan: oksidasi, sandblasting;
3. Dina garis kalawan syarat perlindungan lingkungan RoHS;

Diajar
MORE +

Laser mesin ukiran sirah laser perumahan

Laser mesin ukiran sirah laser perumahan

1. pilihan Bahan: Al6063, 6065, 7075, jsb .;
2. Surface perlakuan: oksidasi, sandblasting;
3. Dina garis kalawan syarat perlindungan lingkungan RoHS;

Diajar
MORE +
  • Metal stamping parts

    Metal stamping parts The hardness test of Rockwell hardness tester. Small, stamped parts with complex shapes can use a small test plane and cannot be tested on an ordinary desktop Rockwell hardness tester.  The materials processed by stamping parts are mainly hot-rolled or cold-rolled metal strip...

  • What are the structure and characteristics of CNC machining?

    In our daily lives, CNC machining technology may not be particularly common, but CNC machining technology has been widely used. This is not a problem. And do you have a detailed understanding of some structures and characteristics of CNC machining technology? Here, the editor of Zhihang will summ...